Lähettäjä: Guardian83
Lähetetty: 31.7. 15:24

ostan cd:n noin kerran kahdessa vuodessa =D nyt piti kuitenkin tilata HB:n levy =) "Hän puhuu" on loistava ^^


Lähettäjä: jappe
Lähetetty: 30.7. 10:29

Sain n. vko sitten teidän levyn se on mahtava!! Kiitos Jumalalle!! Parhaimpia biisejä ovat nopeat, niissä olette osaavimpia. Uskon puolesta on paras biisinne. Hyvää jatkoa! Let God be your light!


Lähettäjä: Sami
Lähetetty: 26.7. 13:40

Moi! Olisin vaan sitä kysynyt, että oletteko Te tulossa soittamaan Hartolan markkinoille? Toivottavasti kyllä! =) Teitä odotetaan täällä paljon!


Lähettäjä: ErNeX
Lähetetty: 24.7. 17:23

noi päät tuossa yläreunassa on aika hirveen näkösiä... OTTAKAA NE POIS!!


Lähettäjä: Vily
Lähetetty: 20.7. 16:22
Kotisivut: http://www.iki.fi/bwk/

Hauska on päästä Q-molassa soittaan teidän kanssa, koska on ilo seurata osaavan bändin touhuja lavalla. Siunausta koko bändille.


Lähettäjä: anska89
Lähetetty: 15.7. 16:10

Teillä on ihan ÄLYTTÖMÄN hyvää musiikkia!!Toi Himoa kappale kolahti niin hyvin riparilla et piti tulla kattoon teijän sivut....


Lähettäjä: Jupe
Lähetetty: 14.7. 23:07

Näkyy aika pienellä tää teidän vieraskirja.. pitää käyttää suurennuslasia ;) Hyvää musaa mitä nyt vähän oon kuullu.. jatkakaa samaan malliin!!!


Lähettäjä: jukka, frail
Lähetetty: 13.7. 18:18

Morjesta! Saatiin just kuulla että soitetaan teitin kanssa Soinissa samassa tilassa 8.10. Siistiä päästä kuulemaan teitäkin lopulta livenä! Vedetään hyvä ilta sitten ja julistetaan soinin nuorisolle ehtaa rankkaa ilosanomaa!:)


Lähettäjä: kärsämö
Lähetetty: 6.7. 17:12

MOi HB:n väki! Eiku sellasta vaan, että teistä tykätään paljon!!:) Kommentteja löytyy täältä Radista lisää:
http://www.radikaali.net/yhteiso/
keskustelualue.html?a=2&v=3572


Lähettäjä: ...
Lähetetty: 6.7. 13:37
Kotisivut: http://www.veteenpiirretty.tk/

Kivan kuuloista musiikkia...=)
Tarkistakaapa meidän meininki...ehkäpä joskus törmäämme jossakin.


Lähettäjä: pmn
Lähetetty: 4.7. 21:49

oon vasta äskettäin tutustunu teiän musaan, mutta tykkään paljon :) hyvät sanotukset ja musa. kiitos musasta, jatkakaa samaan malliin! siunausta kans.


Lähettäjä: Jami
Lähetetty: 2.7. 21:00
Kotisivut: http://www.angelfire.com/scary/jarivanne/

Loistavaa kamaa! Jatkaa samaa rataa eteenpäin. Diggasin ihan kympillä ellen satasella. Kattokaa meidänkin bändin sivut!


Lähettäjä: Valtteri
Lähetetty: 2.7. 14:49

Toi on mahtava biisi toi käsiisi sun...


Lähettäjä: Olli
Lähetetty: 29.6. 11:51
Kotisivut: http://www.ristituli.net/

Todella hyvä toi teidän levy! Siunausta jatkoon!


Lähettäjä: Mimma.....
Lähetetty: 24.6. 16:13

Mä kuulin teitä ekan kerran ikaalisissa ku oli meijän rippikoulukokoontuminen, päivämäärää en muista... samassa konsertis oli mm. kls.. mä ostin teijän levyn koska te olitte niiiiin mahtavia...!!!!!"Isolla ÄMMÄLLÄ" (M) Mun oma lemppari biisi on käsiisi sun... Mutta siunausta teille kaikille ja jatkakaa samaan malliin(=


Lähettäjä: Kikka
Lähetetty: 24.6. 14:14

Buenoa!!..oli todella kivaa olla kuuntelemassa/katselemassa teidän Riihimäen keikkaa!!!..kuulin teitä tosin ekan kerran viime Maata näkyvissä-festareilla,mutta nyt sain myös ostettua teidän levynnekin,josta pidän very much.. :) ..hyvää kesää teille ja erityisesti Antille.. :) ..


Lähettäjä: SOULSTAB
Lähetetty: 24.6. 12:27
Kotisivut: http://www.soulstab.com/

Hey Y'all!
Uudet Soulstab-rokit nyt online: http://www.soulstab.com/
Mars kuuntelemaan!


Lähettäjä: el Renko
Lähetetty: 24.6. 10:09

Tervehdys teille, HB:n väki. Erityinen tervehdys Antille. Koetapas arvata, kuka täällä kirjoittelee. Otapas yhteyttä kun selviää.
Toivotan koko poppoolle siunattua kesää ja pitäkää lippu korkealla. Muistakaa, että teette työtä korkeimman kunniaksi.


Lähettäjä: susannah
Lähetetty: 22.6. 22:09

TerVe!kuulin teitä ekan kerran 18.6 Riihimäellä ja tykkäsin kovasti ja ostin levynkin -ja siinäkin kuulostitte tosi hyvältä :) Erikoismaininta Johannalle,vahva ja kaunis ääni onpi sinulla."vain yksi mahdollisuus" ja "Hän puhuu" ovat mun ehdottomia lemppareita."Hän puhuu"- kertosäen räppimeininki kuulostaa älyttömän hyvältä.Hyvä poijaat ja tyttö myös!Siunausta :)ps.Riihimäen keikan välispiikit julistavia,hyviä ja napakoita.Great! Ettei menisi liian analyyttiseksi niin taidan lopettaa ja sanoa viimeisen sanan ja se on:MOi ja hyvää jussia. Päättömän miehen juhlapäivää..;)


Lähettäjä: Tinde
Lähetetty: 22.6. 17:39
Kotisivut: http://www.praize.com/prayer/tiina/

Oltiin kans Luvialla koko päivän.Se oli todellinen Jumalan ihme koko juttu,kun 4 nuorta sai sydämelleen järjestää tollasen tapahtuman. Tykkäsin konsertista ja oli hieno fiilis/hyvä tunnelma siellä! -Mahtavat taustavalot huipensi tunnelmaa!Hommasin teidän cd:n.Ihan jees musaa.Psalmi 115:1 "ÄLÄ MEILLE,HERRA,ÄLÄ MEILLE,VAAN OMALLE NIMELLESI ANNA KUNNIA ARMOSI JA TOTUUTESI TÄHDEN" Käykää laittamassa nimenne mun kotisivujen vieraskirjaan,please!Siunauksia...


Lähettäjä: Nooris
Lähetetty: 21.6. 13:45

Heippa,
Olin Oulus kuuntelemassa. Teijän musa on tasokasta ja koskettavaa. Siunausta!


Lähettäjä: Katariina
Lähetetty: 21.6. 01:52

Olin kuuntelemassa teitä toissa päivänä Madetojalla Oulussa!aivan mahtava keikka:)kiva ku pääsitte tulemaan Ouluun,oli niin ihana ja rauhallinen olo siellä ja sen jälkeen!ei voi muuta sanoa..ootte tosi hyviä soittaan ja Johannanlla on niin kaunis ääni!ja teijän biisit kantavat niin ihanasti sanomaa!olin nähnyt teijät vain kerran aijemmin Maata näkyvissä festareilla viime syksynä ja pidin teijän musiikista heti.."tee mulle" biisi on soinut sen jälkeen pitkään mun päässä..eilen täytyi sitten heti ostaa teijän levy,josta oon tykänny tosi paljon!kiitos!Jumalan siunausta nyt ja tulevaisuudessa!<3


Lähettäjä: Mingobangelo
Lähetetty: 20.6. 22:48

Kiitti teiän Oulun keikasta HB. Se oli mun eka keikka, mutta ite Kristus ja gospel-musiikki eivät oo mulle uusia juttuja. Keikkanne oli uskoa rakentava kokemus ja toivon, että kävisitte täällä oulun lähistöllä vastaki.


Lähettäjä: svwn
Lähetetty: 17.6. 09:14

Heh, tuolla oli aikasemmin meikän TJ70. Avutonta... TJ22 on paljon parempi ^_^ IMPA loppu eilen, enää kolme lepiä viikkoa. Ahhh...


Lähettäjä: Santtu
Lähetetty: 15.6. 23:00

Hei! Kiitti ihan mahottomasti siitä teiän Luvian keikasta se oli aivan MAHTAVA!!!
Te teitte tapahtumasta todella järjestämisen arvoisen.
Kaikkea hyvää ja siunausta!!! <><


Lähettäjä: juputi
Lähetetty: 14.6. 11:17

Moipsis!Olin teidän Luvian keikalle ja olitte kerrassan mahtavia ja loistavia!En ole oikein ennen innostunut gospel-musasta,mutta nyt jotenkin kolahti...Teidän musa on hyvää!Oli muutenkin tosi hienoa saada teidät näin pienelle paikkakunnalle esiintymään...Ja yleisökin oli ihan hyvin mukana... :)Ja Johanna:Mun mielestä sä oot luonnollisen nätti!Hyvät jatkot teille ja onnea ja Menestystä!!!!!!


Lähettäjä: Sky Team
Lähetetty: 13.6. 22:46

Mahtava keikka teillä täällä meillä!!! ihan älyttömän hyvät spiikit ja musa oli ennallaan :) se uus biisi oli kans hyvä. mahtava juttu ko kävitte! tsemppiä ja Jumalan siunausta!!!


Lähettäjä: LiLa
Lähetetty: 12.6. 23:27

heihei :) oon nyt kuullu teitä kahteen kertaan, porissa ja luvialla, ja ei voi muuta kuin hurrata teille, olette todellakin teille sopivassa ylistystehtävässä :) siu<3


Lähettäjä: whiteraven
Lähetetty: 11.6. 21:48

Olin keikallanne porissa jonkin aikaa sitten. Musiikkinne oli hyvää, vaikka itse kuuntelen enemmänkin melodista heviä. Eniten kuitenkin pidin siitä, että sanoituksenne olivat suoria selkeitä ja "sananmukaisia". Koska Jumalan sana ei tyhjänä palaa, niin uskon teidän voivan vaikuttaa musiikkinne kautta monien uskovien ja "pakanoiden" :) sydämiin. Pysykää nöyränä ja kulkekaa rukoillen. Siunausta. Kiitän ja kuittaan.


Lähettäjä: Anna
Lähetetty: 11.6. 14:30

teette loistavaa musiikkia! jäin ihan koukkuun. Soitimme levyänne melkein koko riparin ja pikkuset tykkäs myös :) jatkakaa samaan malliin


Lähettäjä: Conks
Lähetetty: 10.6. 23:45

Keijolle terkkuja. hehe. Jopilta ja Nooralta. hehe


Lähettäjä: AnSa
Lähetetty: 9.6. 22:21

Teidän Valvokaa -biisi on hälyttävän hyvä!
:)


Lähettäjä: Kaisa
Lähetetty: 9.6. 21:14

musiikkinne on loistavaa, ei liiallista mättöä, siinä on jotain.. ja sanotukset mielettömän upeita. Te todella teette mitä osaatte.. Kiitos teille!


Lähettäjä: Pirjo
Lähetetty: 27.5. 15:31
Kotisivut: http://www.expage.com/pirjom/

Oon ollu Maata Näkyvissä festareilla ja Uudessa alussa kattomassa teidän keikkoja, ja te ootte tosi hyviä! Teillä on hyvää musiikkia ja hyviä sanoituksia. Jumalan siunausta!


Lähettäjä: TuomoV
Lähetetty: 24.5. 11:34
Kotisivut: http://www.valtsu.net/

kuuntelin näytebiisejä ja hyvältä ne kuulosti :)
Jatkakaa samaan malliin!!!


Lähettäjä: ernesti
Lähetetty: 22.5. 22:58

sairasta. minähän pidän tästä jopa jotenkin...


Lähettäjä: rohveetta
Lähetetty: 19.5. 12:07
Kotisivut: http://www.raskaansarjanpapisto.tk/

Onks tulossa mitään uutta matskuu?


Lähettäjä: Kazzu
Lähetetty: 18.5. 15:09

Olin Porin keikalla ja olitte positiivinen yllätys,en ollu ennen kuullukkaa koko bändiä,mut nyt oon ja levynne on soinut ahkeraan soittimessani! Siunausta tuleviin päiviin!


Lähettäjä: Teppisch
Lähetetty: 17.5. 21:34

Tulimpa tänne kehumaan teitä muitten tapaan. Eli kuulin teitä ekaa kertaa nyt Porissa ja oli mukava uusi tuttavuus kylläkin. Kaikkeista eniten mieltä lämmitti Johannan ääni. Johannalla on voimakas ääni ja sopii just hyvin tällaseen musiikkiin, ei turhaa vibrailuu. Sellaset vibra pellet saa painua ooppera lavoille. Niin no, toivottavasti pääsen taas joskus keikalle, niin voisin ehkä levynkin hankkia mukaani sieltä... Siunausta!


Lähettäjä: Tuomas
Lähetetty: 14.5. 14:09

Jos tykkäätte ottaa talteen keikkakuvia Porin keikasta niin jotain löytyy osoitteesta www.porinhelluntaikirkko.com/nuoret -> kuvagalleria -> Vappukarkelot.
Mulla on lisää kuvia koneella eli kyselkää jos tarviitte!


Lähettäjä:
Lähetetty: 14.5. 08:21

kiitoksia vaan vorssan keikasta.ootte hyviä!! se uus biisikin oli aikas mukava:)


Lähettäjä: Anna
Lähetetty: 13.5. 19:36

Tilasin justiinsa levynne!
Hei, hienoa kuulla rokimpaa kamaa ja vieläpä mahvavalla naisen äänellä! Asiaa!
Olette luultavasti yksi rukousvastauksistani löytää miellyttävää kristillistä musaa!
Tavoitatte varmasti paljon nuoria.
Jumalan Siunausta paljon!
Anna


Lähettäjä: laulajaa ihaileva:)
Lähetetty: 13.5. 07:56

moi ja kiitos vorssan keikast.oli kivaa.olitte hyviä, teitä on ilo kuunnella.on kiva olla ylpee siit et ootte vorssast (vaik ite oonki tammelast).
mut joo..muutama pikku huomautus olis..: joka kappaleen välis ei oo pakko puhua, välil vois soittaa kaks biisiä putkeen, bändin esittely on tosi aikases vaihees..ja muutenki saisitte liikkua siä lavalla..siis esim johanna vois ottaa mikin käteen ja kävellä muutaman askeleen.auttais jo paljo.ja ois ollu kiva jos joku muukin ku johanna ois puhunu jotain. vaik johanna kyl puhu hyvin!!! (kiitti siitä, johanna!!) :)mut silti..
mut joo.ootte hyviä, ja Isä käyttää teitä.siunausta!!


Lähettäjä: Miia
Lähetetty: 12.5. 10:31

Kiitoksia paljon tosiaan forssan keikasta!! Oli hyvä ja levy on ollu ahkerassa soitossa :) Kiva pitkästä aikaa kuulla muutakin kun pullamössögospelia. Jatkakaa samaan malliin.. :)


Lähettäjä: ööö
Lähetetty: 11.5. 20:14

ja ku teette seuraavan levyn ni tehkää se studio via-musica:ssa ylöjärvell.. siisti mesta!


Lähettäjä: heini
Lähetetty: 11.5. 12:23

teitillä on kiva levy. miä tykkään kovasti!


Lähettäjä: savuporo
Lähetetty: 9.5. 02:48

paljon kiitoksia forssan keikasta!!! oli todella hyvä!!!siukkista!!!


Lähettäjä: Alex
Lähetetty: 7.5. 00:43
Kotisivut: http://www.alkalineband.com/

Kun sanoo kaiken ei sano mitään. Mun mielestä olis tosi hienoa ymmärtää edes yhtä uskovaista maan päällä. Mutta se on sääli ettei teidän kanssanne voi keskustella.. Mutta mutta, ihan kivaa musaa, antaa mennä vaan jos tuosta julistamisesta tulee teille hyvä mieli.


Lähettäjä: Ilonanne
Lähetetty: 5.5. 15:11

Tosi positiivinen ja mieleenpainuva yllätys tää Porin keikka ;) Ei voi kui sanoo, että jatkakaa samaan malliin ja suuresti Siunauksia!!


Lähettäjä: hann-e
Lähetetty: 3.5. 19:40

wohouuuuuuuuu! :) aivan loistava keikka porissa!! thänk juu. oli tosi hienoo kuulla teitä! ja kun sanotuksissa ja puheissa oli viel oikeesti SANOMAA niin kyllä munkin tieni johti aika pikaseen keikan jälkeen levyostoksille.... :) tuolla se soi nytkin taustalla ja kuulostaa hirmu hyvältä!!!! :)
enkeleitä ja jaksamista teille kaikille!!!